dimarts, 6 de novembre del 2012

Cadena de gestos

Els dimarts, a l’última hora del dia, ens toca l’assignatura d’expressió i comunicació. Aquesta hora l’aprofitem per fer dinàmiques de grup. Cada setmana, una de nosaltres n’ha d’organitzar una i exposar-la davant de la resta de la classe. El dimarts dia 23 d’octubre, em va tocar a mi organitzar-ne una i vaig triar una dinàmica anomenada “cadena de gestos”.

La fitxa d’aquesta dinàmica és:

Nom: La cadena de gestos.

Objectiu: Aconseguir una comunicació/cooperació per aconseguir una expressió creativa.

Desenvolupament i normes: Es fan dos grups. Un dels grups, s’envà fora de l’aula i l’altre grup decideix un ofici a representar amb mímica. Un cop fet això, criden a una persona del grup que està fora de l’aula. Amb només ell dins de l’aula, una persona del grup que estava dins li representa l’ofici. Ell, observa durant un minut. Passat aquest temps, es fa entrar a l’aula una segona persona. El que havia entrat en primer lloc, ha de representar l’ofici que ha cregut entendre i així fins completar la cadena de concursants. L’última persona del grup que estava fora de l’aula, ha d’endivinar l’ofici que s’havia triat al principi.

Material: no és necessari res en especial.

És una dinàmica molt divertida per fer cooperar a tota la classe i endinssar-te en el món de la mímica amb al finalitat de poder-te comunicar.



3 comentaris:

  1. Jo.. Que pena que les del menjador no vam poder estar presenta ni fer-ho! Sembla molt divertit!

    ResponElimina
  2. va ser molt divertit! així ens adonem de la importància que té la comunicació no verbal en la nostra vida quotidiana, i com amb tan sol un gest podem arribar a entendre el que l'altra persona ens vol dir.

    ResponElimina
  3. Va ser una dinàmica molt divertida, no podiem parar de riure!

    ResponElimina