dilluns, 25 de març del 2013

PROGRAMA EN HABILITATS SOCIALS I

En el Mòdul d´Habilitats Socials, els alumnes de segon han confeccionat un Programa d´entrenament               en Habilitats Socials. Han treballat en petits grups i cadascun ha preparat una sessió per les diferents habilitats treballades. De moment, ja han posat en pràctica les habilitats d´asertivitat, l´autoestima i la presa de decisions.

En la sessió d´entrenament de la Presa de Decisions, es plantejaven un seguit de situacions problema on els alumnes havien d´acordar una solució.
Com a detall a destacar, cadascuna de les situacions estaven relaciones amb els mòduls professionals que          s´imparteixen en el grau.







En la sessió d´entrenament de l´Asertivitat, els alumnes mitjançant debats i rolle-playing havien d´actuar i donar opinions a paritr de les diferents formes de comunicar-se: l´agressivitat, la passivitat i l´asertivitat.



En la sessió d´entrenament de l´Autoestima, els alumnes havien de dir aspectes positivus de la resta dels seus companys. Van aprofitar per sincerar-se i expressar sentiments molt positius. Es van viure moments molt enriquidors i sota un ambient sempre de respecte.





Cada grup va dirigir la sessió  i van actuar com autèntics educadors professionals!!
Enhorabona!!

1 comentari:

  1. Ojala hubiera podido ir, tiene pinta de haber sido divertido.

    ResponElimina