dijous, 22 de novembre del 2012

Adopció i acolliment familiar

Avui, al Mòdul Professional d'Intervenció amb famílies i atenció a menors en risc social, hem pogut gaudir d'una xerrada realitzada en primera persona sobre l'adopció i l'acolliment familiar. La Loles Fuentes, responsable del segon cicle d'Educació Infantil de la nostra escola, ha compartit amb nosaltres la seva experiència com a mare adoptiva i com a familia d'acollida. Al llarg d'aquesta xerrada hem rigut molt, ens hem emocionat i en algun moment, fins i tot, em pogut sentir tot aquesta motxilla de vivències pròpies d'una mare i familia que han decidit apostar per aquesta experiència.



Volem agraïr a la Loles la seva col·laboració i estem desitjant poder comptar amb ella per a que ens expliqui la seva experiència com a persona que, amb un gran sentiment de solidaritat, ha volgur involucar-se en la creació de la Yalah, Solidaris amb el Poble Sahrauí, un grup de persones que es va unir amb la intenció de donar suport al Poble Sahrauí.

3 comentaris:

  1. bona xerrada!
    Ha de ser una situació difícil tant per la família d’acollida/adopció com per l'infant tot i que és una millora per a ell mateix.
    Penso que tots aquells nens que estan distanciats de la seva família biològica pel motiu que sigui haurien de tenir l’oportunitat de viure en un entorn familiar que no és el seu però que l’estimen com si ho fos.

    ResponElimina
  2. Molt ben dit Laura.
    M'agradat molt escoltar l'experiencia de la Loles, penso que es un tema molt interesant i et fa pensar-te i valorar moltes coses.

    ResponElimina
  3. Ha sigut una xerrada molt interessant, esperem la propera amb ganes!

    ResponElimina