dijous, 9 de maig del 2013

Dos joves fugen d'un centre de menors després d'amenaçar a una educadora


A continuació, us deixo un article que ha sortir al diari Avui, referent al que hem estudiat a l’UF:1 en intervenció amb famílies i atenció en menors amb risc social:

Dos joves fugen d'un centre de menors de València després d'amenaçar i retindre una educadora.”

La direcció del centre de menors de València ha denunciat a la Fiscalia de menors la fugida de dos joves la nit del passat divendres. Segons han confirmat a l'ACN fonts de la direcció general del menor de la Conselleria de Benestar Social, les dos joves, de 15 i 16 anys, van presumptament amenaçar, agredir i posteriorment retindre una educadora per poder fugir. Les mateixes fonts han afegit que des que s'han conegut els fets la direcció ha iniciat el protocol establert denunciant la fugida a fiscalia i a la policia amb l'objectiu de localitzar les menors. L'educadora ha estat acompanyada posteriorment pel director del centre i rebrà suport per part de la direcció del menor, han indicat.
La conselleria a través d'un comunicat, ha explicat que els centres de recepció de menors són centres de règim obert, als que arriben menors amb mesura de protecció, i en els quals es realitza un primer diagnòstic per posteriorment derivar al recurs o servei més adient.”
Us deixo al vostre abast l’enllaç de la publicació: Article del diari Avui
Què opineu?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada