dilluns, 8 d’abril del 2013

Descobrim el cel

Per l'assignatura de Joc, vam presentar una joguina feta per nosaltres mateixos i que estigués adreçada als infants d'entre tres i sis anys.


La meva joguina és un trencaclosques i s'anomena "Descobrim el cel" perquè incorpora diferent vocabulari referent al cel. Esta adreçada a nens i nenes de cinc anys.

La joguina, està dividida en dues parts, la primera part consta del trencaclosques, amb cadascuna de les seves peces, i la segona part són les lletres que s'encaixen per formar les paraules una vegada està muntat el trencaclosques.


El material utilitzat per a la realització de la joguina va ser: una cartolina blanca, llapis i goma, colors de fusta, un cúter, unes estisores, i paper per plastificar totes les peces i lletres.

S'utilitza de la següent manera:
- Primer, s'han de muntar totes les peces del trencaclosques.
- Després, s'agafen les lletres i es col·loquen en el seu lloc corresponent.
Per ajudar als infants a muntar-lo, la joguina consta d'una fotografia del trencaclosques a la tapa de la caixa.
Amb aquesta joguina, els infants, aprendran les paraules relacionades amb el cel en anglès, sun (sol), pluja (rain), moon (lluna) i estrella (star), a més de les formes de les lletres i els diferents colors.

Algunes alumnes jugant amb el trencaclosques
La meva idea era fer un trencaclosques, però vaig pensar en afegir-hi també les lletres amb encaix i posar vocabulari en anglès perquè fos més complet.

Judith Alvarez
1 CFGS Educació Infantil

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada