dimecres, 17 d’abril del 2013

La caixa dels coneixements


La caixa dels coneixements, consisteix en diversos jocs, i estan adaptats per infants amb una deficiència visual (utilitzarem el alfabet braille). 


El primer joc, consisteix en experimentar textures alhora que s'aprèn l'abecedari.
Per reforçar l'aprenentatge es complementa amb un joc d'encaix amb fitxes de goma eva
El mateix procediment el farem amb el números.

La segona part del joc, consisteix en un ‘’memory’’’, per assimilar l'aprenentatge d'aquest, primer tenim que explicar la relació del món animal amb la cadena alimentària, aprofitarem aquest espai per ampliar els coneixements en anglès.



El ‘’memory’’ esta constituït per onze parells d'animals i el que mengen. 
Les fitxes es posen a l'invers del dibuix, llavors els infants agafaran dues peces. Aquestes peces la visualitzaran o la llegiran en braille, segons ell tipus d'infant que jugui, i intentaran fer parelles, relacionant-lo amb els coneixements adquirits anteriorment.

 
La Carla i la Cristina, jugant al memory
Material: 11 quadrats rectangulars de fusta,1 serra caladora,1 padrastro,1 llima, 1 llapis,1 goma,1 regla de 30 cm,1 retolador,1 estisores, diferents fulles de goma eva, de diferents colors, 2 súper glue, pintura per fusta, colors : taronja, vermell i blanc,1 pinzell,1 got de plàstic,1 plat de plàstic1 caixa, bosses ,pincesvelcrocaixaarròs, pasta de sopa maravilla. 
 

Marina Rivero
1er CFGS Educació Infantil


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada