dilluns, 29 d’abril del 2013

Els paisatges i les estacions


Per l'assignatura de joc cadascú ha creat una joguina manual per infants, jo he decidit fer dos llibres per infanta d'una edat variable i que serveixen per potenciar els sentits a través de textures dels diferents paisatges i l'altre per treballar el joc d'encaix junt amb les 4 estacions a través de puzzles. Aquesta l'he anomenat "Els paisatges i les estacions".


Aquesta és una joguina molt lúdica i didàctica, es pot utilitzar tant per joc lliure, és a dir, el nen sol pot observar i manipular i per altre banda es recomanable ferla amb ajuda d'un adult per reforçar els ensenyaments ques es poden fer a través d'aquests 2 llibres.


Per crear-la he utilitzat els següents materials: cartolina, colors, tisores, cola blanca, cotó, pedretes, sorra de la platja, fulletes, divermagic. La idea d'aquesta joguina s'hem va ocórrer espontàniament perquè volia treballar els sentits i vaig pensar que a través dels paisatges seria una bona idea per tal de treballar la descoberta de l'entorn. I per altra banda el llibre de les estacions vaig pensar de fer-ho amb puzzles per tal que els infants aprenguessin a partir del joc d'encaix.

Per tant la finalitat dels dos llibres, és aprendre les estacions i els paisatges treballant-lo a partir dels sentits, l'observació i el joc d'encaix, és a dir, els puzzles.

La Sònia i la Carla jugant amb els llibre-puzzles


Alba Ortega
1er GFCS Educació Infantil

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada